Se arată toate cele 2 rezultate

Show sidebar

Avem Macara de vanzare si Automacara de vanzare pt. orice Santier !

  Macara de vanzare caută orice inginer care vrea să demareze repede lucrările pe șantier, pentru a nu depinde de produsele închiriate. De peste 25 de ani, RetUtilaje oferă macara de vanzare, servicii complete de consultanță tehnică pentru șantierele care au nevoie de o macara de vanzare. Macaralele au ajuns să simbolizeze însăși construcția clădirilor.
O macara de vanzare este achiziționată de o firmă de construcții pentru că prestează servicii indispensabile în mișcarea materialelor și componentelor pe verticală și orizontală. Una dintre cele mai mari investiții pe care o poate face o companie de construcții este în macarale. Macaralele sunt mașini mari utilizate pentru mutarea materialelor în diferite locații de pe un șantier. Trebuie să se acorde o atenție deosebită atunci când se optează pentru macara de vanzare. Când dețineți o afacere în construcții, ar fi dificil pentru dvs. să decideți care macara de vanzare este utilă.

Folosită încă din antichitate, istoria macaralelor este corelată cu dezvoltarea de noi surse de energie care au înlocuit omul și catârul. Mai întâi au fost modelele cu abur și mai târziu motoare cu combustie internă, diesel și electrice. Macaralele mobile pot fi instalate rapid pentru a ridica sarcini grele. Noile modele cu brațe telescopice și capacitate de deplasare pentru toate terenurile, inclusiv macarale pentru teren accidentat mașini urbane compacte și chiar hibrizi cu macarale turn încep să înlocuiască macaralele de camioane cu rețea familiară.
Macaralele au o istorie îndelungată, fiind element de bază în construcții care se întinde pe mii de ani. Descoperirile arată că grecii antici au inventat primele macarale și le-au folosit încă din 515 î.Hr. Unele scrieri arată că macaralele au fost folosite pentru irigarea apei în Mesopotamia antică, cu mii de ani mai devreme. De fapt, multe structuri antice au folosit un fel de macara.

Macara de vanzare este esențială pentru transportul materialele pe șantiere

  Macara de vanzare este un anunț care este urmărit de constructori. Macaralele sunt mașini de o importanță vitală utilizate aproape pe fiecare șantier de construcții din țară. Cu acest tip de mașini grele, o cantitate relativ mică de lucrători pot muta obiecte grele în siguranță și pot îndeplini sarcini mai repede decât folosind metode de ridicare manuale.
În timp ce termenul „macara” este adesea aplicat mai multor tipuri de mașini, există multe tipuri diferite de macarale pe care le veți vedea pe un șantier. Macaralele sunt proiectate pentru a ridica o greutate specifică. Macara de vanzare care ridică o cantitate mare de greutate sunt de dimensiuni mari și foarte costisitoare. Prin urmare, luați în considerare achiziționarea de automacara de vanzare numai dacă trebuie să ridicați lucruri care se află sub limita maximă de greutate a macaralei pe care o achiziționați.

  Dacă afacerea dvs. desfășoară frecvent lucrări de ridicare și are nevoie de macarale în mod regulat, atunci poate fi ideal să achiziționați o macara pentru afacerea dvs. Cu toate acestea, dacă lucrările de ridicare se fac doar de câteva ori pe lună, închirierea este probabil cea mai bună opțiune. Dacă doriți să achiziționați o automacara de vanzare, atunci este necesar să aveți o remorcă mare pentru mutarea macaralei.
Dacă nu aveți, atunci trebuie să achiziționați un camion și o remorcă sau să închiriați o macara. Dacă achiziționați automacara de vanzare, trebuie să o depozitați într-un loc unde există spațiu suficient. De asemenea, trebuie să alegeți un loc de depozitare sigur pentru a asigura securitatea macaralei. Dacă doriți să dețineți o macara, va trebui să o întrețineți în mod regulat. Costul de întreținere pentru macarale este foarte costisitor, deoarece lucrul la acesta necesită un set de abilități specific.

Macarale pentru teren accidentat au devenit parte integrantă a modernizării lumii, înlocuind sistemul de scripete

  Macarale pentru teren accidentat sunt utilizate pentru operațiuni de preluare și transportare off-road și pe terenuri accidentate. Macarale pentru teren accidentat sunt construite similar cu modelele de macarale pe șenile, dar în locul șenilelor, trenul de rulare este echipat cu patru anvelope mari din cauciuc, care sunt de obicei echipate cu tracțiune integrală.
Macarale pentru teren accidentat sunt, de asemenea, echipate cu brațe telescopice și stabilizatoare pentru a îmbunătăți stabilitatea și a face mobilitatea mult mai ușor de gestionat în zonele înguste și aspre. Practic toate lucrările de construcție necesită mișcarea materialelor grele, astfel încât să aveți o macara la îndemână este crucială. Pentru a utiliza în siguranță și în mod corespunzător o macara, va trebui să aveți un operator, o persoană de semnalizare și un conducător specializat pentru conducerea unei macarale pentru teren accidentat.

  RidicatorDupă ce ați angajat un operator de macarale certificat, trebuie să vă dați seama de ce macara aveți nevoie. Din păcate, doar obținerea celei mai mari macarale nu va funcționa de fiecare dată. De exemplu, macarale pentru teren accidentat nu sunt indicate pentru construirea unei casei mici, ar putea fi exagerată, iar o macara pe punte de transport ar putea fi mai potrivită. Alegerea macaralei potrivite presupune stabilirea terenului proiectului, dimensiunea amplasamentului proiectului, vremea și greutatea materialelor.
De asemenea, trebuie să luați în considerare lungimea proiectului, deoarece unele macarale, cum ar fi macaraua pe șenile, sunt indicat să se folosească pe terenuri lungi. Odată ce aveți toate specificațiile proiectului, veți putea determina ce tip de macara de vanzare aveți nevoie pentru o lucrare de construcție sigură și de calitate.

macara de vanzare
automacara de vanzare
macarale pentru teren accidentat