Home » Utilaje mare mecanizare » Cilindri compactori

Se arată toate cele 2 rezultate

Show sidebar

Mic istoric al … unui cilindru compactor de vanzare !

Inainte sa intram in povestea cilindrilor compactori, sa stabilim cum a luat nastere industria construcțiilor. Aceasta se suprapune cu alte domenii precum ingineria structurală și se bazează pe alte ramuri ale științei precum arheologia, matematica, fizica și arhitectura. Aceste domenii, impreuna cu istoria ne permit să analizăm marile constructii ale umanitatii realizate inca din preistorie, instrumentele utilizate, materialele de constructie si diferitele metode folosite. Istoria clădirilor evoluează după diferite tendințe în timp, marcate de cateva principii cheie: durabilitatea materialelor utilizate, cat de inalte erau cladirile, gradul de control exercitat asupra mediului și în final energia disponibilă pentru procesul de construcție.
Exact ceea ce este considerata o „construcție” de-a lungul istoriei poate fi pus la indoiala: Oare marile piramide pot fi puse in aceeasi oala cu asezarile din stuff ale civilizatiilor indepartate?
Un lucru este sigur: industria constructiilor este la fel de veche pe cat este si omenirea.
Construcția în perioada primitivă a constat în colibe de nămol și monoliti de piatră, cum ar fi Stonehenge sau pietrele din Insula Pastelui. Comertul functiona cu oase de animale, plăci de cupru și topoare. Această activitate a dus în cele din urmă la proto-orașe – punând capăt vieții pastorale și deschizând calea către societate așa cum o cunoaștem.
În timp, oamenii și-au perfecționat practicile de construcție și au început să faca structuri mai permanente. Istoricii cred că ceea ce cunoaștem ca si construcție tradițională a început să se contureze în Egiptul Antic și Mesopotamia. Pe măsură ce oamenii au abandonat viața nomadă, aceste societăți și-au construit adăposturi permanente. Piramidele egiptene sunt câteva dintre primele exemple de structuri permanente, la scară largă.
Pe măsură ce populația a crescut și urbanizarea a preluat rolul principal, construcția a devenit rapid un element fundamental al civilizației. Deși aceste tipuri construcții sunt departe de clădirile pe care le cunoastem astăzi, acest tip de activitate a pus bazele construcției contemporane. Odată cu cea de-a doua revoluție industrială la începutul secolului al XX-lea, ascensoarele și macarale au făcut posibile construirea marilor cladiri de birouri si hotele denumite zgârie-nori, în timp ce utilajele grele și uneltele electrice au scăzut forța de muncă necesară. Alte noi tehnologii au fost prefabricarea și proiectarea asistată de computer.
Sindicatele au fost create pentru a proteja interesele lucrătorilor în construcții, precum și securitatea și sănătatea în muncă. Echipamentele de protecție personală, cum ar fi castile de protectie, au devenit, de asemenea, obligatorii pe majoritatea santierelor.
La sfârșitul secolului XX, ecologia, conservarea energiei și dezvoltarea durabilă au devenit probleme importante ale construcției.
Printre echipamentele care au ajutat mult domeniul constructiilor se regaseste cilindru compactor de vanzare.
Primele modele de cilindru compactor de vanzare erau trase de cai și probabil se foloseau pentru agricultura.
Întrucât eficiența unui cilindru compactor depinde în mare măsură de greutatea sa, cilindrele trase de cai au fost inlocuite de cilindrele actionate automat la mijlocul secolului al XIX-lea. Pe măsură ce tehnologia motoarelor cu ardere internă s-a îmbunătățit pe parcursul secolului XX, cilindrele cu kerosen, benzină și benzină și diesel au înlocuit treptat omologii lor cu abur. Primele cilindre cu combustie internă au fost foarte asemănătoare cu cilindrele de abur pe care le-au înlocuit. Au folosit mecanisme similare pentru a transmite puterea de la motor la roți catre angrenaje mari. Unii utilizatori nu le-au plăcut încă de la început, deoarece motoarele epocii erau de obicei greu de pornit, în special pe cele cu kerosen.
Aproape toti cilindri compactori din comert utilizează acum energie diesel.
Proiectele marete merita echipamente pe masura. Dynapac cilindri compactori mici sunt solutia pentru orice tip de sol.
Dynapac este un distribuitor internațional de utilaje de constructie recum Dynapac cilindri compactori mici.
Retutilaje pune clientul pe primul loc și veți constata că comenzile noastre sunt aprovizionate și îndeplinite dintr-o gamă largă de locații pentru a deservi rapid și eficient baza noastră de clienți. Centrul nostru de apeluri de tehnicieni pregătiți din fabrică sunt pregătiți să vă ajute să găsiți piesele de care aveți nevoie și chiar pot oferi sfaturi de instalare pentru a vă pregăti în cel mai scurt timp.
Dynapac cilindri compactori mici sunt echipati cu motoare Kubota – puternice si silentioase. Greutatea de lucru superioara la aceeasi latime de lucru permite compactarea din mai putine treceri. Cadrul ROPS pliabil reduce inaltimea de transport. Sistemul de siguranta ce permite pornirea motorului doar daca operatorul este asezat pe scaun. Franarea automata de urgenta in cazul opririi accidentale a motorului sau in cazul defectiunilor hidraulice. Cabina asimetrica ce permite vizibilitatea perfecta asupra zonei de lucru. Motor amplasat in modulul spate, separat de cabina: zgomot si nivel de vibratii redus, acces service usor. Comenzile amplasat ergonomic, confera o manevrabilitate ridicata, productivitate si siguranta marite.

Cilindri compactori pentru sol sunt solutia pentru proiectul tau !

Cilindrii compactori pentru sol de la Weycor imbina tehnologia inovativa cu operarea si conceptul de service perfect proiectate. Sase cilindri compactori in calasa de greutate 7 si 14 tone asigura utilizarea in diferite aplicatii pentru constructii de drumuri, constructii industrial si constructii de baraje.
Cilindrii compactori tandem de la Weycor imbina tehnologia inovativa cu operarea si conceptul de service perfect proiectate. Trei cilindri compactori tandem cu greutati de operare intre 2,4 si 3 tone asigura utilizarea in diferite aplicatii pentru constructii de drumuri, constructii industrial si constructii de baraje.

Cilindri compactori tandem Weycor se potrivesc pentru orice tip de sol!

Weycor are gama completa de cilindri compactori tandem pentru finisarea stratului superior de asfalt. Toate aceste utilaje ofera performante ridicate, simplicitate si fiabilitate. Acest model de compactor este utilizat pentru compactarea asfaltului in scop de sigilare.
RET Utilaje SRL este una dintre cele mai vechi firme din piata romaneasca (1994), ce are in portofoliul de produse masini, utilaje si echipamente pentru constructii.