Home » Utilaje mare mecanizare » Excavatoare
Show sidebar

Excavatoare pe roti (1)

Excavatoare pe senile (1)

Excavatoare de Vanzare: Excavator pe Roti si pe Senile de Vanzare!

   Excavator de vanzare – pentru orice șantier. Când trebuie să ridicați sau să mutați pământ sau alte greutăți, un excavator este o necesitate pe șantierul dvs. Excavatoarele pot muta cantități mari de pământul chiar și cu o mișcare, care includ o cupă, braț, cabină rotativă și șine. Fiecare componentă asigură o putere și o mobilitate de săpat superioare, permițând unui excavator de vanzare să îndeplinească activități, de la săparea tranșeelor și spargerea găurilor până la ridicarea deșeurilor și excavarea minelor.
  La RetUtilaje.ro veți găsi multe tipuri de excavatoare, dar trebuie să știți numai ce model aveți nevoie de la categoria excavator de vanzare. Atât firmele de construcții, cât și cele comerciale pot avea nevoie de excavatoarele. Industriile de minerit, construcții de clădiri și demolări au nevoie de un excavator de vanzare. Când căutați un excavator de vanzare, veți dori să luați în considerare dimensiunea și viteza acestuia și condițiile de lucru.

  Există multe tipuri de excavatoare – mașinile mai mici ocupă funcțiile de săpat și găurire, în timp ce excavatoarele mai mari au instrumente diferite pentru proiecte grele. Atunci când căutați un excavator de vanzare trebuie să știți că aceste excavatoare pot fi împărțit în mai multe tipuri, cum ar fi excavatoare pe senile, excavatoare pe roti și excavator tractat etc. Dar toate au aceleași componente principale. De exemplu, aceste excavatoare pe senile sunt vehicule cu șenile care se deplasează pe șenile.
  În schimb, excavatorul cu roți este deplasat pe roți. Ambele pot fi utilizate în multe aplicații, cum ar fi săparea tranșeelor, găuri; manipulare materiale, lucrări forestiere, demolări. Principala diferență între anvelope și șenile este modul în care acestea distribuie greutatea. Anvelopele au zone mici care intră în contact cu solul în timpul rotațiilor. Întreaga greutate a mașinii, indiferent dacă este încărcată sau descărcată, trebuie transferată continuu la sol.

Pentru un excavator de vanzare urmăriți rotația pe care o face

   Excavator de vanzare – pentru siguranța și rapiditatea proiectelor de construcție. Când căutați excavator de vanzare, veți dori să luați în considerare dimensiunea și viteza acestuia, precum și condițiile de lucru, cum ar fi cantitatea de spațiu și tipurile de sol. Spre deosebire de alte excavatoare mari care rulează pe roți, aceste excavatoare pe senile de exemplu rulează pe două șenile mari nesfârșite. Excavatoare pe senile sunt adesea folosite în minerit și în lucrări de construcții grele.
  Cunoscute și sub numele de excavatoare compacte, aceste excavatoare utilizează mecanisme de putere hidraulică pentru a ridica resturile grele și solul. Sistemul lor de roți cu lanț le permite să alunece în jos și să escaladeze dealurile cu un risc mai redus, făcându-le potrivite pentru clasificarea zonelor deluroase și amenajarea terenurilor neuniforme. Deși sunt mai lente decât alte excavatoare, aceste excavatoare pe senile oferă în general un echilibru, o flexibilitate și o stabilitate mare.

  Avantajul acestor excavatoare pe senile este că pot săpa fără prea multe montaje. Orice model de excavatoare pe senile poate realiza o rotație liberă de 360°. Este capabil să lucreze în proiecte miniere sau zone noroioase cu un grad de înclinare mai mare. În timp ce, de multe ori, aceste excavatoare pe roti oferă o flexibilitate ridicată, care poate circula rapid între diferite locuri de muncă, cu viteza de până la 40-50KM / H. Este potrivit pentru o exploatare fermă la sol, fără a afecta suprafața drumului.
  Pe de altă parte, rezistența scăzută la căldură a pneului și flexibilitatea ridicată scad stabilitatea și siguranța acestuia. Prin urmare, în zilele noastre tot mai mulți oameni preferă excavatorul pe șenile. Chiar dacă excavatorul pe șenile nu este bun la mobilitate, coșul de transport specific va asigura serviciul de transport. În plus, performanța cuprinzătoare a acestor excavatoare pe senile este mai bună.

Excavatoare pe roti – potrivite pentru lucrările de la marginea drumurilor

   Excavatoare pe roti sunt utilizate în special în lucrările firmelor de drumuri. Excavatoare pe roti lucrează pe zone înguste, fără a perturba traficul de pe șosele. Dar sunt capabile să treacă cu ușurință de la plasarea barierelor de beton la săpare după un schimb rapid de atașament. Însă aceste excavatoare pe roti pot face mult mai mult decât simpla lucrare pe șosea. Înlocuiți un stabilizator pentru o lamă de buldozer, adăugați un roată de înclinare și aveți o mașină incredibil de versatilă și mobilă pentru instalarea utilității.
  Îmbrăcați mașina cu o cabină cu ridicare hidraulică și un braț de prindere cu graifer pentru un manipulator de materiale mobile. Adăugați un pachet de protecție și un sistem de ventilație și veți transforma aceste excavatoare pe roti într-o mașină perfectă pentru manipularea deșeurilor. Pentru beneficii suplimentare, unele excavatoare pe roti se pot roti cu ușurință pe o bandă de circulație.

  Practic, o singură bandă va fi afectată de lucrările intervenite pe marginea drumului. Cu acest nivel de versatilitate, înlocuirea unui buldoexcavator cu orice model de excavatoare pe roti începe să devină tot mai utilă firmelor care se ocupă de reabilitatea drumurilor. Stabilitatea pentru orice excavator de vanzare este un alt factor pe care trebuie să îl includeți în decizia dvs. atunci când alegeți excavatoare pe roti sau excavatoare pe senile. Mașinile urmărite au o amprentă mai largă, cu un contact cu solul mult mai mare decât echipamentele cu roți.
  Datorită trenului de rulare, mașinile cu șenile, acestea au un centru de greutate mai scăzut decât mașinile cu cauciuc mai înalte și mai instabile. Stabilitatea este crucială atunci când se lucrează pe pământ instabil și pante. Conform specialiștilor în utilaje mecanizate de la RetUtilaje.ro, depinde de specificul activității dvs. ce fel de excavator de vanzare alegeți din oferta disponibilă pe www.retutilaje.ro.

excavator de vanzare
excavatoare pe roti
excavatoare pe senile