Home » Utilaje mare mecanizare » Incarcatoare » Incarcatoare frontale

Se arată toate cele 2 rezultate

Show sidebar

Incarcator Frontal de Vanzare: Incarcatoare HIDROMEK, WEYCOR Germania

  Industria constructiilor este una care necesita utilaje pe masura marimii proiectelor pe care le incepi. Inainte de a achizitiona vreun utilaj, trebuie sa stii singur ca se potriveste tipului de constructie pe care o faci. Fii atent, cand vine vorba de alegerea echipamentului, trebuie sa ai in vedere ca acestea nu se pot inlocui unele pe celelalte.

 

  Fiecare din ele are aventajele si functiile sale proprii. Dintre cele mai importante utilaje de care ai insa neaparata nevoie in constructii se numara incarcator frontal de vanzare.
  Cum stii, insa, cum faci cea mai buna alegere in materie de incarcatoare frontale?

  In primul rand trebuie sa evaluezi tipul de activitate pe care il vei face. Utilajul va fi utilizat cu un singur scop sau in vederea mai multor sarcini? Cate ore de functionare va trebui sa reziste incarcatorul si cate tipuri de activitati va efectua masina?
  Incarcatoarele frontale se clasifica in functie de tractiune, presiunea depusa pe sol, suspensia si directia, dar si de terenul pe care vreti sa il lucrati. Incarcatorul este un utilaj versatil care se poate deplasa in functie de tipul lucrarii pe care vrei sa o faci.

  Uneori poate fi foarte dificil sa alegi intre tipurile de utilaje, avand in vedere ca toate sistemele ofera propriile caracteristici de performanta si fiecare din ele au avantaje si dezavantaje. Asadar incarcator frontal de vanzare pe roti isi va mentine mereu echilibrul pe orice fel de teren, fara sa isi piarda din putere. Nu in ultimul rand trebuie sa luam in calcul varianta achizitionarii unui excavator sau a unui miniexcavator.
  Excavatoarele sunt cel mai adesea folosite la sapat, de aceea este imperios necesar sa avem in vedere adancimea de sapare a masinii. Excavatoarele noastre pe roti ajung la o adancime de sapare de pana la 6 metri. In unele cazuri, adancimea de sapare poate fi data si de lungimea bratului.
  Miniexcavatoarele sunt excavatoare compacte sub forma mai mica. Rolul acestora este de sapare, demoalre sau mutarea unor materiale grele. Mini excavatoarele ATLAS sunt proiectate conform celor mai inalte standarde, oferind o gama larga de caracteristici pentru a asigura fiabilitate, siguranta si cost scazut. Aceste produse sunt dezvoltate utilizand cele mai noi tehnologii si sunt carcaterizate prin economie de energie, eficienta mare, confort si fiabilitate.
  Avantajele de a achizitiona un miniexcavator compact sunt numeroase, insa printre ele amintim urmatoarele. Datorita agilitatii lor, miniexcavatoarele sunt usor de manevrat aproape pe orice suprafata de teren si pot reduce mult din timpul de pozitionare si repozitionare a unui excavator mare.
  I-ati adio de la trainingurile lungi, aceste utilaje sunt foarte usor de de pus in practica si de operat, scazand costurile de pregatire cu personalul.
  Fiind un echipament mic, posibilitatea accidentelor se este mult mai mica si apar foarte rar situatii neprevazute. De asemenea sapaturile facute cu ajutorul unui miniexcavator sunt mult mai exacte fata de cele facute cu utilaje mari. Transportul lor a devenit mult mai simplu, fiind de dimensiuni reduse – eliminand problemele costisitoare de logistica.
  Functiile in care miniexcavatoarele compacte exceleaza cel mai mult, multi-functionalitatea si productivitatea. Acestea pot avea mai multe atasamente decat un excavator de mare tonaj, sunt versatile si au abilitate de a rezolva mai multe probleme in timp mai scurt. Nu trebuie sa lasam la o parte nici costurile mici de operare si accesul usor. Pentru un proiect extins, este important ca miniexcavatorul sa poata fi operat in spatii greu accesibile. Fata de cele de mare tonaj, acestea pot fi folosite si pentru demolari interioare.
  Cu ajutorul unui miniexcavator compact putem realiza o mulțime de proiecte – săpare, demolare,transportul si manipularea materialelor – chiar si busteni, amenajarea și întreținerea terenurilor, deszăpezire si multe alte functii. In cazul in care ai nevoie de o masina care sa se deplaseze rapid pe un teren, noi recomandam incarcator frontal Germania. Tractiunea este mai mare daca veti folosi tipul acesta de utilaj, dar este important si tipul solului.
  Acest tip de excavator pe roti de vanzare este potrivit si in zonele de trafic fara a fi necesara blocarea sectiunii de drum si cel mai important – fara deteriorarea infrastructurii deja existente. Procesul de achizitie unor excavatoare pe roti de vanzare este unul complex. Aceasta decizie implica mai multi factori majori dintre care cei mai importanti sunt preferintele, tipul proiectului si bugetul.
  Stabiliti mai inainte de toate ce tip de echipament va ajuta sa va dezvoltati afacerea, sa va usureze munca si ce buget aveti pentru aceasta investitie. Retutilaje.ro va recomanda excavatoare pe roti de vanzare deoarece acesta va sta la dispozitie ori de cate ori veti mai avea nevoie de el. De departe cel mai important aspect este fiabilitatea echipamentului dumneavoastra.
  Fiabilitatea unui utilaj este determinata de aspectele tehnice ale sale precum anul de productie, tara de provenienta, brandul masinii, dotarile de care dispune si multe altele. Toate aceste date pot fi aflate cu ajutorul seriei de sasiu, insa este foarte important cum interpretati toate aceste specificatii. Specificatiile tehnice de care trebuie sa iei aminte la un excavator sunt caii putere (CP). Prin definitia sa, un cal putere defineste suma tuturor energiilor necesare pentru a muta 16,5 tone de material la departare de 30,48 cm in decursul unui minut.
  Excavatoarele sunt cel mai adesea folosite la sapat, de aceea este imperios necesar sa avem in vedere adancimea de sapare a masinii. Excavatoarele noastre pe roti ajung la o adancime de sapare de pana la 6 metri. In unele cazuri, adancimea de sapare poate fi data si de lungimea bratului.
  O alta clasificare a excavatoarelor poate fi dupa greutate. Acestea sunt cunoscute pentru eficienta lor in spatii inguste, iar tonajul acestuia influenteaza atat capacitatea de ridicare cat si forta de excavare. Excavatoarele mici au o greutate intre 1-6 tone, iar cele medii ajung si pana la 10 tone.
  Tonajul este un factor important de luat in calcul pentru suprafețele în care se lucrează și greutatea suportată de acestea.
  Forta bratului sau forta de sapare reprezinta puterea axului de a rupe pamantul in momentul in care face contact cu acesta. Excavatoarele noastre pe roti au o forta de rupere la cupa de pana la 17.200 kgf.

De ce sa alegeti incarcatoare frontale Germania pentru proiectul dumneavoastra ?

  Fie ca este vorba de reciclare sau de deseuri metalice, de transbordat lemn, descarcarea vapoarelor sau alte materiale depozitate in masa, RetUtilaje va ofera incarcatoare frontale Germania la standarde internationale.
  Incarcatoarele frontale au mai multe avantaje, avand functionalitate diferita fata de excavatoarele pe senile sau pe roti.
  Managementul hidraulic inteligent permite comanda proportionala indiferent de sarcina si suprapunerea miscarilor de lucru, asigurand rapiditate si precizie in operare cu consum scazut de combustibil.

  Dotate cu 7 sisteme de siguranta si protectie pentru o functionare stabila si sigura atat pe talpile stabilizatoare cat si in deplasare.
  Suprastructura rigida la torsiune, brate puternice disponibile in diverse configuratii in functie de aplicatie. Cabina cu aer conditionat, actionata hidraulic pentru ridicare (pana la 3 m) si in fata (2,5 m).
  Infiintata in 1994, RetUtilaje.ro este una dintre cele mai vechi firme din piata romaneasca ce are in portofoliul de produse masini, incarcatoare frontale Germania, utilaje si echipamente pentru constructii. Oferind atat produse cat si servicii de cea mai inalta calitate, noi am reusit sa ne impunem ca partener serios de afaceri pentru toti clientii nostri. An de an, gama produselor comercializate a fost extinsa, incercandu-se acoperirea necesitatilor clientilor firmei cu produse de o calitate superioara si la preturi cat mai accesibile.

Cu ce se deosebesc incarcatoare frontale SCHAEFF de alte utilaje?

  Incarcatoare frontale SCHAEFF articolate, sunt fabricate pentru a raspunde si celor mai exigente cerinte ale utilizatorilor. De peste 75 de ani marca SCHAEFF (Germania), acum facand parte din grupul YANMAR, si-a construit un renume al performantei, productivitatii si fiabilitatii incarcatoarelor frontale.
  Incarcatoarele articulate SCHAEFF sunt ajutorul universal in orice santier de constructii. Sunt proiectate pentru a fi compatibile cu o mare varietate de aplicatii si provocari: amenajarea terenului, inginerie subterana, constructii stradale, gradinarit si peisagistica, rutare cabluri, silvicultura, agricultura sau ca echipament de inchiriere. Disponibile intr-o gama mare de modele propulsate de motoare Deutz.
  Echipate cu transmisie hidrostatica, incarcatoare frontale SCHAEFF beneficiaza de solutii tehnice inovatoare, ce asigura rapiditate, manevrabilitate si precizie deosebite:
  – reglare nelimitata a vitezei inainte si marsarier;
  – diferentiale axe spate si fata cu alunecare limitata automata;
  – axa spate oscilanta ± 12°
  – joystick cu control electronic Schaeff Smart Control (SSC)

Incarcatoare frontale HIDROMEK au in spate zeci de ani de experienta in domeniul constructiilor !

  Incarcatoare frontale HIDROMEK 640WL, proiectat ca urmare a celor peste 40 de ani de experienta in productia de utilaje terasiere, indeplineste exact cerintele clientilor, cum ar fi performanta mai buna, functionare versatila, confort si siguranta pentru operatori.
  Incarcatoare frontale HIDROMEK 640WL ofera productivitate si eficienta ridicata in aplicatii cum ar fi cariere de piatra, minerit si lucrari in statiile de betoane. Acest incarcator greu, ofera forte puternice de rupere si capacitate excelenta de control.
  In timpul operatiunilor, un incarcator bun isi mentine echilibrul si forta bruta. Tehnologia hidraulica permite funcționarea adecvată a utilajului cu un motor puternic, asigurând un control bun operatorului, o productivitate sporită și un consum redus de combustibil.

Ai nevoie de incarcatoare frontale WEYCOR daca vrei mai mult decat niste simple utilaje de constructie !

  Desprinse din grupul german ATLAS Weyhausen GmbH cu o experienta de peste 40 ani in fabricarea de incarcatoare articulate pe pneuri pentru o gama de diferite aplicatii, incarcatoare frontale WEYCOR in Germania sunt apreciate pentru fiabilitatea lor de catre clientii din intreaga lume. Gama bogata de incarcatoare reflecta diversitatea aplicatiilor pentru incarcatoarele moderne. Toate incarcatoare frontale WEYCOR, de la cel mai mic model pana la cel mai mare sunt puternice, precise, usor de intretinut si avand performante superioare.
  Incarcatoare frontale WEYCOR sunt mult mai mult decat niste simple utilaje. Ele reflecta adevarata pasiune, o deosebita fascinatie pentru tehnologie, precum si calitatea “Fabricat in Germania”.
  Multumita spiritului inovativ, al dedicatiei catre detalii si obsesiei pentru tehnologia noua, a fost posibila dezvoltarea noii generatii de incarcatoare – variantele “e”.
  ● Emisii reduse: limitarea emisiei de noxe in concordanta cu cele mai stringente regulamente.
  ● Eficienta: putere mare, consum redus.
  ● Evolutie: Design avansat, optimizat pana in cele mai mici detalii.
  Acestea sunt avantajele utilajelor Weycor.
  ● Cinematica de ultima tehnologie – Cinamatica Weycor combina o exceptionala forta de rupere cu inaltimi de ridicare excelente.
  ● Intretinere usoara si rapida – realizata prin puncte de service centralizate, cu acces usor.
  ● Motor puternic – Incarcatoarele Weycor sunt echipate cu ultimele modele de motoare ce combina rezerva mare de putere pentru operatiuni grele cu cele mai scazute emisii de noxe.
  ● Accesorii hidraulice cu schimbare rapida – permite schimbarea accesoriilor in cateva secunde, pentru a transforma masina in utilajul de care aveti nevoie.
  ● Cabina confortabila – permite o vizibilitate excelenta din interiorul cabinei, comenzi aranjate clar si design ergonomic.