Home » Utilaje mare mecanizare » Incarcatoare » Incarcatoare frontale

Se arată toate cele 2 rezultate

Show sidebar

Incarcator Frontal de Vanzare: Incarcatoare HIDROMEK si WEYCOR

Industria constructiilor este una care necesita utilaje pe masura marimii proiectelor pe care le incepi.  Dintre cele mai importante utilaje de care ai insa neaparata nevoie in constructii se numara un incarcator frontal.

Incarcatoarele frontale se clasifica in functie de tractiune, presiunea depusa pe sol, suspensia si directia, dar si de terenul pe care vreti sa il lucrati. Incarcatorul este un utilaj versatil care se poate deplasa in functie de tipul lucrarii pe care vrei sa o faci.

Gasiti incarcator frontal de vanzare pe roti pe site-ul RET Utilaje!

Incarcatoare frontale HIDROMEK, solutia perfecta pentru santierul dumneavoastra!

Incarcatoare frontale HIDROMEK, proiectat ca urmare a celor peste 40 de ani de experienta in productia de utilaje terasiere, indeplineste exact cerintele clientilor, cum ar fi performanta mai buna, functionare versatila, confort si siguranta pentru operatori.
Incarcatoare frontale HIDROMEK ofera productivitate si eficienta ridicata in aplicatii cum ar fi cariere de piatra, minerit si lucrari in statiile de betoane. Acest incarcator greu, ofera forte puternice de rupere si capacitate excelenta de control.
In timpul operatiunilor, un incarcator bun isi mentine echilibrul si forta bruta. Tehnologia hidraulica permite funcționarea adecvată a utilajului cu un motor puternic, asigurând un control bun operatorului, o productivitate sporită și un consum redus de combustibil.

Oferim incarcatoare frontale WEYCOR pentru proiectul dumneavoastra de constructie !

Desprinse din grupul german ATLAS Weyhausen GmbH cu o experienta de peste 40 ani in fabricarea de incarcatoare articulate pe pneuri pentru o gama de diferite aplicatii, incarcatoare frontale WEYCOR in Germania sunt apreciate pentru fiabilitatea lor de catre clientii din intreaga lume. Gama bogata de incarcatoare reflecta diversitatea aplicatiilor pentru incarcatoarele moderne. Toate incarcatoare frontale WEYCOR, de la cel mai mic model pana la cel mai mare sunt puternice, precise, usor de intretinut si avand performante superioare.
Incarcatoare frontale WEYCOR sunt mult mai mult decat niste simple utilaje. Ele reflecta adevarata pasiune, o deosebita fascinatie pentru tehnologie, precum si calitatea “Fabricat in Germania”.
Multumita spiritului inovativ, al dedicatiei catre detalii si obsesiei pentru tehnologia noua, a fost posibila dezvoltarea noii generatii de incarcatoare – variantele “e”.