Home » Utilaje mare mecanizare » Mini si Midi Excavatoare

Se arată singurul rezultat

Show sidebar
Close

Mini si midi excavatoare – KUBOTA

Avem Mini si Midi Excavatoare Kubota

Miniexcavator de vanzare oferit de Retutilaje.ro este soluția perfectă pentru o gamă variată de afaceri. Mini-excavatoarele câștigă popularitate în diverse industrii datorită dimensiunilor compacte dar și a versatilității lor. Mașini ce se pot adapta într-o varietate de medii, contribuind la realizarea cu succes a unor proiecte diverse, de la șanțuri la lucrări de amenajare a terenului sau chiar grădinărit, acestea au câștigat o popularitate remarcabilă în ultimii ani.

Miniexcavator de vanzare de la producătorul Nipon Kubota este o alegere populară pentru persoanele care doresc un mini-excavator pe care te poți baza, iar suplimentar este și foarte ușor de transportat și depozitat. Multe modele beneficiază de funcția de ajustare a cadrului și a șinelor, permițând astfel utilajului să aibă acces în spații înguste. Dimensiunile compacte precum și greutatea operațională redusă fac din mini-excavatoarele Kubota un instrument ideal pentru rezolvarea problemelor care apar în teren și nu permit accesul utilajelor mari.

La avantajele în exploatare se adaugă indiscutabil avantajul operațional, fiind notorie în rândul profesioniștilor în lucrări de excavare fiabilitatea produselor Kubota. Din acest motiv compania este lider mondial în domeniu!

Miniexcavator de vanzare de la Kubota beneficiază de o popularitate în creștere!

Miniexcavator de vanzare este, în mod deloc surprinzător, una din cele mai populare mașini de pe piața utilajelor de construcții. Astăzi cu foarte mare greutate vom mai găsi un șantier respectabil care să nu aibă un componență un astfel de utilaj. Costul de achiziție precum și întreținerea, versatilitatea, capacitatea de a accesa spații înguste au contribuit decisiv la câștigarea popularității lor. Cu o greutate ce nu va depăși 6 tone, un mini-excavator este proiectat pe un șasiu pe șenile, componența acestora diferind funcție de aria de operare.
Pot fi utilizate șenile de oțel sau șenile căptușite, ce permit accesul utilajului pe anumite drumuri. Exact ca frații mai mari, mini-excavatoarele sunt prevăzute cu o cabină, un braț ce poate fi extensibil iar la capătul său se atașează o cupă sau alte accesorii. Mini excavatoarele pot atinge, de asemenea, o adâncime medie de săpare de 1,2m și pot ajunge până la 3,7m.

Miniexcavatoare sunt concepute să realizeze la o scară mai mică toate operațiile realizate de excavatoarele mari. Astfel, ele pot să fie folosite la amenajarea teritoriului, săparea tranșeelor, îndepărtarea cioturilor de copaci, săparea gropilor, transportul materialelor grele, precum pietre sau bucăți de beton. Practic, datorită versatilității lor, miniexcavatoarele pot să fie folosite în orice proiect, păstrând limitele rezonabile și ținând cont de dimensiunea lor redusă.

De ce să alegem midi excavatoare Kubota?

Midi excavatoare Kubota sunt, așa cum o sugerează și numele, excavatoare de dimensiuni medii. Un midi excavator poate să cântărească oriunde între 6 și 10 tone. Datorită acestui aport de masă, această clasă de excavatoare oferă mai multă putere și o rază de acțiune mai mare decât un mini-excavator. În același timp, este în continuare suficient de mic pentru a lucra în spații înguste sau atunci când situația o cere chiar la interior.
Utilaje versatile, sunt capabile de o gamă mai largă de lucrări decât mini-excavatoarele, fără a atinge nivelul de putere și raza de acțiune a excavatoarelor mari. La fel ca și în cazul mini-excavatoarelor, este esențial ca înainte de achiziționare să se stabilească cu precizie nevoile specifice ale șantierului sau ale spațiului de lucru unde noul midi excavator va fi folosit. Astfel suntem siguri că s-a investit în mașina potrivită, capabilă să realizeze lucrările de care avem nevoie.

Midi excavatoare Kubota au, pe lângă avantajul versatilității, un alt atu incontestabil în lupta cu concurența: Greutatea numelui Kubota! Cu o istorie semnificativă în spate, aceasta companie este un reper în industria producătoare de utilaje. Experiența acumulată în timp garantează calitatea la standarde japoneze, iar aceasta se traduce atât prin fiabilitate cât și printr-o serie de caracteristici ce aduc avantaje în exploatare. Raza de viraj mai mare decât a competitorului aduce un plus semnificativ în exploatarea în spații înguste, iar manevrabilitate sporită este un alt avantaj esențial.
Amplasarea intuitivă a comenzilor face ca operarea unui astfel de excavator să fie ușor de învățat, lucru esențial atunci când avem un operator nou în domeniu. Apărută în 1890, această companie a folosit în permanență deceniile de experiență pentru a îmbunătății modelele noi, folosind cele mai inovative tehnologii și materiale. Astăzi, ei sunt lider internațional în industrie, vânzând în peste 130 de țări.