Apreciem interesul dvs. pentru compania noastra

Mai jos veti gasi informatii de relevanta juridica privind vizitarea acestui web site. De asemenea, veti gasi Politica noastra de confidentialitate, care indica tipurile de informatii care pot fi colectate si procesate, precum si modul in care putem utiliza modulele cookie. Va multumim ca parcurgeti continutul acestei pagini si, daca acceptati toti termenii si toate conditiile, ca vizitati web site-ul. Prin accesarea sau utilizarea web site-ului, acceptati toti termenii si toate conditiile.

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

Informatiile de pe site-ul Web pot fi modificate fara notificare prealabila si fara crearea de obligatii sau de responsabilitati pentru compania noastra. Continutul acestui site Web este furnizat pentru comoditatea vizitatorilor si reprezinta doar informatii care nu creeaza responsabilitati. Nu sunteti autorizat sa setati niciun link spre site-ul Web fara acordul nostru scris prealabil.

Vom depune eforturi rezonabile de a include informatii exacte pe site-ul nostru Web. Totusi, nu garantam precizia, completitudinea, oportunitatea, neancalcarea sau caracterul adecvat pentru un anumit scop al informatiilor furnizate. Nu vom accepta in nici o situatie responsabilitatea fata de orice parte pentru daune, fie acestea directe, indirecte, speciale, pec ale de consecinta, punitive sau de alta natura pentru orice utilizare sau incapacitate de a utiliza acest site Web sau continutul sau, inclusiv, dar fara limitare la orice daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, pierderea de programe sau alte date in sistemul dumneavoastra de manipulare a informatiilor sau de alta natura. Este responsabilitatea dumneavoastra sa luati toate masurile de precautie necesare si sa va asigurati ca orice element selectat pentru utilizare este liber de articole precum virusi, viermi, cai troieni sau alte articole de natura distructiva. Nu acordam garantii cu privire la nici un site Web apartinand unui tert pe care l-ati putea accesa prin intermediul acestui site Web.

Ne rezervam dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.