Ret Utilaje SRL asigura gama completa de operatii de intretinere, revizii tehnice curente, reparatii, furnizare de piese de schimb originale in perioada de garantie si post-garantie pentru utilajele comercializate, atat in atelierul sau de la sediul central cat si pe intreg teritoriul tarii prin intermediul atelierelor mobile de service.

Date pentru contact service

Numere telefon service:

0721 102 843
0725 679 501
0722 354 453

Comanda de lucru pentru service

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare, si te vom contacta in cel mai scurt timp cu putinta in vederea stabilirii de comun acord a datei pentru interventie.

Va solicitam o lucrare de (camp obligatoriu):

Revizie planificatapentru un numar de ore Interventie in garantieInterventie in post-garantieLivrare de pieseOricand, oriunde – puteti conta pe noi.

Ret Utilaje SRL ofera service in garantie si post garantie la un inalt profesionalism. Tehnicienii nostri sunt instruiti in permanenta de catre producatorii de utilaje, pentru a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea problemelor dumneavoastra. Atat in atelierul nostru cat si la locatia utilajului, avem capabilitatea de a rezolva prompt orice solicitare.

Ne straduim sa sprijinim clientii nostri din industria constructiilor – demolare si reciclare, pregatire de santiere si constructii de drumuri – prin portofoliul nostru larg de produse care includ buldoexcavatoare, excavatoare, compresoare de aer, generatoare de curent, pompe, utilaje de compactare, echipamente pentru prelucrarea betonului si accesorii hidraulice.

Furnizam numai piese de schimb originale pentru intreaga durata de functionare a utilajului astfel incat utilajele dumneavoastra sa isi poata mentine intreaga eficienta. Daca anumite repere nu mai pot fi furnizate, va vom oferi o alternativa tehnica adecvata.