Oricand, oriunde – puteti conta pe noi.

Ret Utilaje SRL ofera service in garantie si post garantie la un inalt profesionalism. Tehnicienii nostri sunt instruiti in permanenta de catre producatorii de utilaje, pentru a va oferi cele mai bune solutii in rezolvarea problemelor dumneavoastra. Atat in atelierul nostru cat si la locatia utilajului, avem capabilitatea de a rezolva prompt orice solicitare.

Ne straduim sa sprijinim clientii nostri din industria constructiilor – demolare si reciclare, pregatire de santiere si constructii de drumuri – prin portofoliul nostru larg de produse care includ buldoexcavatoare, excavatoare, compresoare de aer, generatoare de curent, pompe, utilaje de compactare, echipamente pentru prelucrarea betonului si accesorii hidraulice.

Furnizam numai piese de schimb originale pentru intreaga durata de functionare a utilajului astfel incat utilajele dumneavoastra sa isi poata mentine intreaga eficienta. Daca anumite repere nu mai pot fi furnizate (de exemplu datorita modificarilor tehnice aparute in timp), va vom oferi o alternativa tehnica adecvata.