Home » Utilaje mare mecanizare » Excavatoare » Mini Excavatoare

Se arată singurul rezultat

Show sidebar

In ce situatii ai nevoie de un excavator de vanzare?

  Domeniul constructiilor este unul care necesita niste utilaje pe masura marimii proiectelor pe care le intreprinzi. Inainte de a achizitiona vreun utilaj, trebuie sa stii singur ca se potriveste tipului de constructie pe care o faci. Fii atent, cand vine vorba de alegerea echipamentului, trebuie sa ai in vedere ca acestea nu se pot inlocui unele pe celelalte. Fiecare din ele are aventajele si functiile sale proprii.

  Dintre cele mai importante utilaje de care ai insa neaparata nevoie in constructii se numara excavatorul. In articolul urmator iti vom prezenta intrebarile pe care ar trebui sa ti le pui pentru a face cea mai buna alegere in materie de utilaje.

  In primul rand trebuie sa evaluezi tipul de activitate pe care il vei face. Utilajul va fi utilizat cu un singur scop sau in vederea mai multor sarcini? Cate ore de functionare va trebui sa reziste excavatorul si cate tipuri de activitati va efectua masina?

  Ia aminte faptul ca excavatoarele se clasifica in functie de tractiune, presiunea depusa pe sol, suspensia si directia, dar si de terenul pe care vreti sa il lucrati. Excavatorul este un utilaj versatil care se poate deplasa in functie de tipul lucrarii pe care vrei sa o faci. Uneori poate fi foarte dificil sa alegi intre tipurile de utilaje, avand in vedere ca toate sistemele ofera propriile caracteristici de performanta si fiecare din ele au avantaje si dezavantaje.

  Asadar avem excavator de vanzare pe roti, excavator pe senile si excavatoare potrivit pentru calea ferata. Este important pentru un utilaj folosit in constructii sa isi pastreze stabilitatea pe teren, fara sa isi piarda din putere. In timpul operatiunilor de sapat si de incarcare, un excavator bun isi mentine echilibrul si forta bruta. Tehnologia hidraulica permite funcționarea adecvată a utilajului cu un motor puternic, asigurând un control bun operatorului, o productivitate sporită și un consum redus de combustibil.

  Sa nu uitam, insa, ca la fel ca la orice alt utilaj, unui excavator de vanzare ii trebuie o intretinere periodica. Evita evenimentele neasteptate sau vizitele costisitoare la service pentru schimbare de piese. Citeste cu atentie manualul producatorului, ia in considerare perioadele indicate si verifica fiecare componenta in parte; Asigura-te ca este totul in regula. Mai bine ne asiguram decat sa ne para rau!

  Raspunde intai acestor intrebari, ele te vor ajuta sa te orientezi cel mai bine catre cea mai buna solutie. Mai exista varianta unui excavator pentru calea ferata. Excavatoarele pentru calea ferata ATLAS sunt adaptabile si flexibile: noul sistem computerizat CARSY asigura o presiune de contact optima cu sinele de cale ferata. Pot fi utilizate pentru o gama larga de aplicatii, de la operatiuni de taiere, la demontarea si imbunatatirea sinelor de cale ferata.

   Nu in ultimul rand trebuie sa luam in calcul varianta achizitionarii unui miniexcavator. Miniexcavatoarele sunt excavatoare compacte sub forma mai mica. Rolul acestora este de sapare, demoalre sau mutarea unor materiale grele.

  Mini excavatoarele ATLAS sunt proiectate conform celor mai inalte standarde, oferind o gama larga de caracteristici pentru a asigura fiabilitate, siguranta si cost scazut. Aceste produse sunt dezvoltate utilizand cele mai noi tehnologii si sunt carcaterizate prin economie de energie, eficienta mare, confort si fiabilitate.

  Avantajele de a achizitiona un miniexcavator compact sunt numeroase, insa printre ele amintim urmatoarele. Datorita agilitatii lor, miniexcavatoarele sunt usor de manevrat aproape pe orice suprafata de teren si pot reduce mult din timpul de pozitionare si repozitionare a unui excavator mare.

  I-ati adio de la trainingurile lungi, aceste utilaje sunt foarte usor de de pus in practica si de operat, scazand costurile de pregatire cu personalul. Fiind un echipament mic, posibilitatea accidentelor se este mult mai mica si apar foarte rar situatii neprevazute. De asemenea sapaturile facute cu ajutorul unui miniexcavator sunt mult mai exacte fata de cele facute cu utilaje mari.

  Transportul lor a devenit mult mai simplu, fiind de dimensiuni reduse – eliminand problemele costisitoare de logistica. Functiile in care miniexcavatoarele compacte exceleaza cel mai mult, multi-functionalitatea si productivitatea. Acestea pot avea mai multe atasamente decat un excavator de mare tonaj, sunt versatile si au abilitate de a rezolva mai multe probleme in timp mai scurt.

  Nu trebuie sa lasam la o parte nici costurile mici de operare si accesul usor. Pentru un proiect extins, este important ca miniexcavatorul sa poata fi operat in spatii greu accesibile. Fata de cele de mare tonaj, acestea pot fi folosite si pentru demolari interioare. Cu ajutorul unui miniexcavator compact putem realiza o mulțime de proiecte – săpare, demolare,transportul si manipularea materialelor – chiar si busteni, amenajarea și întreținerea terenurilor, deszăpezire si multe alte functii.

De ce sa alegem excavatoare pe roti de vanzare ?

  In cazul in care ai nevoie de o masina care sa se deplaseze rapid pe un teren, noi recomandam excavator pe roti de vanzare. Tractiunea este mai mare daca veti folosi tipul acesta de utilaj, dar este important si tipul solului. Acest tip de excavator pe roti de vanzare este potrivit si in zonele de trafic fara a fi necesara blocarea sectiunii de drum si cel mai important – fara deteriorarea infrastructurii deja existente. Rotile sunt utilizate datorita costului scazut, acestea fiind mult mai ieftine decat senilele. In comparatie cu senilele, rotile sunt mai rapide si mai usor de pus in miscare.
  Procesul de achizitie unor excavatoare pe roti de vanzare este unul complex. Aceasta decizie implica mai multi factori majori dintre care cei mai importanti sunt preferintele, tipul proiectului si bugetul. Stabiliti mai inainte de toate ce tip de echipament va ajuta sa va dezvoltati afacerea, sa va usureze munca si ce buget aveti pentru aceasta investitie. Retutilaje.ro va recomanda excavatoare pe roti de vanzare deoarece acesta va sta la dispozitie ori de cate ori veti mai avea nevoie de el.
  De departe cel mai important aspect este fiabilitatea echipamentului dumneavoastra. Fiabilitatea unui utilaj este determinata de aspectele tehnice ale sale precum anul de productie, tara de provenienta, brandul masinii, dotarile de care dispune si multe altele. Toate aceste date pot fi aflate cu ajutorul seriei de sasiu, insa este foarte important cum interpretati toate aceste specificatii.
  Specificatiile tehnice de care trebuie sa iei aminte la un excavator sunt caii putere (CP). Prin definitia sa, un cal putere defineste suma tuturor energiilor necesare pentru a muta 16,5 tone de material la departare de 30,48 cm in decursul unui minut. Excavatoarele sunt cel mai adesea folosite la sapat, de aceea este imperios necesar sa avem in vedere adancimea de sapare a masinii. Excavatoarele noastre pe roti ajung la o adancime de sapare de pana la 6 metri. In unele cazuri, adancimea de sapare poate fi data si de lungimea bratului.
  O alta clasificare a excavatoarelor poate fi dupa greutate. Acestea sunt cunoscute pentru eficienta lor in spatii inguste, iar tonajul acestuia influenteaza atat capacitatea de ridicare cat si forta de excavare. Excavatoarele mici au o greutate intre 1-6 tone, iar cele medii ajung si pana la 10 tone. Tonajul este un factor important de luat in calcul pentru suprafețele în care se lucrează și greutatea suportată de acestea.
  Forta bratului sau forta de sapare reprezinta puterea axului de a rupe pamantul in momentul in care face contact cu acesta. Excavatoarele noastre pe roti au o forta de rupere la cupa de pana la 17.200 kgf.
  Excavatoarele pe roti de la SCHAEFF sunt utilaje extrem de versatile oferind in acelasi timp o mobilitate excelenta. Deoarece se pot deplasa singure pe distante relativ scurte intre garaj si santiere si fiind deosebit de compacte, aceste masini sunt ideale pentru zonele din interiorul orasului in care pot fi utilizate pentru ridicarea, saparea si montarea tevilor, cu toate tipurile de lucrari necesare: spargere asfalt/beton, excavare, incarcare, etc.
  În funcție de volumul de muncă si buget, banii investiți pot fi recuperați în aproximativ 2 ani.

Care sunt avantajele unui excavatoare pe senile ?

  La polul opus, avem excavatoare pe senile. Dintre functiile sale de baza amintim tractiunea foarte ridicata inclusiv pe suprafete alunecoase cum ar fi betonul ud sau zapada. In comparatie cu excavatorul pe roti, cel pe senile ofera un plus de eficienta a consumului de energie, avand o tractiune optimizata pentru teren.
  O functie importanta a utilajului pe senile este deplasarea pe teren accidentat. Acestea pot urca si cobora scari, pot depasi obstacole si pot traversa santuri de diferite latimi. Greutatea tractoarelor pe senile este foarte bine distribuita pe toata suprafata acestuia;
  Toate piesele fabricate, inclusiv brat, balansier, cupa, sasiu, cadre inferioare si superioare, au fost proiectate si fabricate pentru sarcini heavy-duty. Excavatoare pe senile Hidromek ofera operatorului o eficienta maxima, si o functionare fara probleme, continua chiar si in cele mai dificile medii de lucru. Atunci când o astfel de proiectare riguroasa este combinata cu componente de inalta calitate si cu tehnologiile de ultima ora, rezultatul este produs de inalta performanta, durabil, confortabil si bine echilibrat, cu cheltuieli de intretinere si functionare reduse.

De ce sa alegeti excavatoare marfa pentru proiectul dumneavoastra ?

  Fie ca este vorba de reciclare sau de deseuri metalice, de transbordat lemn, descarcarea vapoarelor sau alte materiale depozitate in masa, RetUtilaje va ofera excavatoare marfa de la cele mai calitative branduri. Exacavatoare marfa au mai multe avantaje, avand functionalitate diferita fata de excavatoarele pe senile sau pe roti.
  Managementul hidraulic inteligent permite comanda proportionala indiferent de sarcina si suprapunerea miscarilor de lucru, asigurand rapiditate si precizie in operare cu consum scazut de combustibil. Dotate cu 7 sisteme de siguranta si protectie pentru o functionare stabila si sigura atat pe talpile stabilizatoare cat si in deplasare.
  Suprastructura rigida la torsiune, brate puternice disponibile in diverse configuratii in functie de aplicatie.
Cabina cu aer conditionat, actionata hidraulic pentru ridicare (pana la 3 m) si in fata (2,5 m).
  Infiintata in 1994, RetUtilaje.ro este una dintre cele mai vechi firme din piata romaneasca ce are in portofoliul de produse masini, utilaje si echipamente pentru constructii. Oferind atat produse cat si servicii de cea mai inalta calitate, noi am reusit sa ne impunem ca partener serios de afaceri pentru toti clientii nostri. An de an, gama produselor comercializate a fost extinsa, incercandu-se acoperirea necesitatilor clientilor firmei cu produse de o calitate superioara si la preturi cat mai accesibile.