RET Utilaje

Terex Trucks mareste productivitatea la mina de cupru

Avand ca principala solicitare eficienta consumului de combustibil, principalul producator de cupru CupruMin a achizitionat 2 camioane TR100 de la Terex Trucks pentru a le utiliza la mina de cupru de la Rosia Poieni.

Camioanele avand o capacitate de 91 tone au fost achizitionate de catre CurpuMin printr-o licitatie, in cadrul careia Terex Trucks a fost selectat ca fiind printre primele 2 marci globale. In urma unui proces de ofertare intens cea mai buna oferta a avut-o producatorul Scotian care a fost oficial declarat castigator. Terex Trucks a fost sprijint in cardul acestei licitatii de catre RET UTILAJE SRL.

Programate sa lucreze in schimburi de minimum 12 ore timp de 6 zile pe saptamana, camioanele TR 100 sunt echipate cu motoare Cummins V12 de 37,8 litri cu o putere de 783 kW (1050 CP) si un cuplu maxim de 4.631 Nm. In plus, franele hidraulice pe disc asigura un control mai bun, si in acelasi timp sistemul de transmisie reduce uzura franelor, reducand astfel costul de proprietate, marind disponibilitatea masinii.

Articol preluat de pe www.terextrucks.com