RET Utilaje

SCHAEFF – A revenit o marca puternica

SCHAEFF – construita cu binecunoscuta calitate germana. Cu experienta unei istorii de 80 de ani. Schaeff este si va fi intotdeauna un specialist pentru masini de constructii compacte. Pentru oricine care doreste sa obtine cele mai bune rezultate intr-un santier de constructii.

Acum Yanmar a preluat segmental de masini de constructii compacte de la TEREX si, la sfarsitul anului trecut, excavatoarele cu roti si cu senile precum si incarcatoarele frontale sunt acum disponibile cu binecunoscuta marca SCHAEFF.

Traditia Schaeff

Schaeff a fost create in 1937 de catre Karl Schaeff in Langenburg – Germania. La inceput au fost construite echipamente agricole. Incarcatorul “peste cap” din perioada de dupa razboi a fost prima lovitura de geniu pentru industria de constructii. Pana in anii 1990, au urmat multe inovatii care au modelat intreaga industrie. Terex a preluat Schaeff in 2001. Incepand cu octombrie 2016, fabrica din Crailsheim este parte a familiei Yanmar si opereaza sub numele de Yanmar Compact Germany incepand cu 1 ianuarie 2017.

Produse noi incepand cu ianuarie 2017

Pentru inceput, Schaeff prezinta trei noi masini cu motoare cu ultima tehnologie Euro Stage IV. Excavatorul cu roti Schaeff TW95, midi excavatorul Schaeff TC125 si incarcatorul frontal cu roti Schaeff TL120. Gama de mini excavatoare va fi completata cu Schaeff TC08 si TC10.