RET Utilaje

RET UTILAJE, numit dealer Terex Cranes pentru RT in Romania

Terex Cranes anunta extinderea retelei de distribuitori prin cooptarea RET Utilaje din Romania. RET va oferi linia de macarale pentru teren accidentat Terex Cranes pe intreg teritoriul Romaniei. RET a inceput deja cooperarea cu Terex Cranes pentru unele dintre cele mai populare modele din Romania, inclusiv RT35 si RT1045.

RET Utilaje va acoperi intreaga gama de macarale pentru teren accidentat cu o capacitate de pana la 90 de tone, asigurand servicii de inalta calitate si suport pentru vanzari. „Macaralele pentru teren greu au fost o piata in crestere in Romania in ultimii 5 ani si salutam oportunitatea de a avea o cota de piata semnificativa.” a declarat Viorel Popescu, Director General si unul dintre cei patru fondatori ai RET Utilaje. „Clientii nostri cer produse mai bune pentru a atinge inaltimi si capacitati noi. Versatilitatea macaralelor Terex le va oferi aceasta si multe altele”, a adaugat Codrin Mihaila, director adjunct al RET Utilaje.

Viorel Popescu a adaugat: „Acest parteneriat strategic cu Terex Cranes va dezvolta in continuare o expertiza impresionanta asupra macararelor Terex si a echipamentelor de ridicare. Colaborarea noastra cu Terex, care a inceput in urma cu 20 de ani si este continuata si astazi cu Terex Finlay si Terex Cranes, ne va permite sa oferim clientilor nostri mai multe optiuni si solutii pentru cele mai pretentioase locuri de munca. ”

Stephan Wijkmans, Terex Sales Manager RT Cranes, a declarat: „Sunt convins ca RET UTILAJE, cu multi ani de experienta si cunostinte deosebite pe piata locala, va fi un partener de succes pentru afacerea Terex Rough Terrain Crane. Asteptam cu nerabdare sa lucram cu echipa RET UTILAJE si sa oferim sprijinul potrivit clientilor vechi si noi”.

Preluare de pe https://www.terex.com/cranes/en/about/news-and-stories/2020/07/03/ret-utilaje-named-terex-cranes-dealer-for-rt-in-romania