RET Utilaje

Noul cilindru vibrator LP7505 – Atlas Copco

Pe urmele lansarii in august 2015 a modelului de success LP6505, Atlas Copco introduce acum “fratele mai mare”. LP7505 este un model mai mare cu aceleasi caracteristici impresionante ca si LP6505. Sub carcasa, ambii cilindri vibratori, se regasesc eficienta si performanta.

La ambele masini, noua carcasa permite accesul usor la toate punctele de service, cum ar fi intretinerea motorului sau inlocuirea acumulatorului. Franele manual au fost inlocuite cu frane noi hidraulice automate; cand presiunea scade, cilindrul franeaza automat. Daca presiunea creste, franele sunt eliberate. LP6505 si LP7505 sunt echipate deasemenea cu noile raclete pentru a se evita aderenta materialului la tamburi. In concluzie, aceste masini sunt mai usor de operat.

“O decada de success cu LP6500”

“Dupa o decada de succes cu cilindrul vibrator duplex, complet hydraulic, LP6500, l-am actualizat la LP6505 si acum la noul LP7505,” spune Kjell Helgesson, Product & Application Specialist, Light Compactation. “Bineinteles, inca complet hydraulic, atat pentru vibrare si pentru mers, dar in acelasi timp cu un design nou, atractiv. Folosim deasemenea noul racitor de ulei hydraulic, astfel inact putem controla temperature in medii de lucru cu temperature ridicata.”.

Atlas Copco este singurul producator care livreaza acest tip de racitor de ulei hydraulic. Pastrand temperature uleiului scazuta se reduce uzura componentelor, creste durata de viata a acumulatorului, si reperele din plastic, cum ar fi garniturile isi mentin functia, ceea ce previne scurgerile de lichid. Pastrand masina la o temperature mai scazuta, asigura o durata de viata mai indelungata.

LP6505 si LP7505 sunt echipate cu mult mai multe caracteristici prietenoase cu utilizatorul. Kjell Helgesson concluzioneaza: “Operatorul are acces usor la comenzi, porinire electrica, racitor de apa. Si avem aceleasi valori de vibratii reduse la brat ca si la modelele predecesoare.”