RET Utilaje

HIDROMEK SI DYNAPAC – O LIVRARE OBISNUITA

Pe 30 Octombrie 2019 s-a finalizat cu succes un proiect de anvergura desfasurat de catre RET Utilaje in parteneriat cu agentiile de suport pentru unitatile militare stationate in Romania.

Au fost astfel livrate la Craiova un numar de 4 utilaje care vor fi utilizate nu doar in aplicatii civile obisnuite si de urgenta, dar potential si in aplicatii militare.

Cu ajutorul partenerilor nostri de la Dynapac, am furnizat un cilindru de sol CA5000D dotat cu cochilie tip „picior de oaie” necesar atunci cand compactarea trebuie realizata la o adancime mai mare.

Hidromek, cel mai mare producator de utilaje de constructii din Turcia, a pus la dispozitia clientului un excavator HMK 220LC care va putea fi utilizat in saparea de transee si canale la o adancime de peste 6 metri.

Tot cu sprijinul partenerilor nostri, Hidromek, a fost livrat un incarcator frontal de 26 de tone HMK 640WL cu o cupa avand o capacitate de 4,2 metri cubi, excelenta atat pentru dislocarea unor cantitati foarte mari de pamant, dar si a unor materiale dificile, precum granit.

In sfarsit, pentru nivelarea pamantului, Hidromek a furnizat un autogreder HMK 600MG dotat cu lama frontala, ideal si pentru operatiuni de deszapezire.

Multumim tuturor partenerilor si colegilor nostri care au facut posibila reusita acestui proiect!

Urmariti-ne pe Facebook la https://www.facebook.com/retutilaje/

CONTACT: vanzari@retutilaje.ro, +40753840381 – persoana de contact Codrin Mihaila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *