RET Utilaje

HIDROMEK SI DYNAPAC – O LIVRARE OBISNUITA

Pe 30 Octombrie 2019 s-a finalizat cu succes un proiect de anvergura desfasurat de catre RET Utilaje in parteneriat cu agentiile de suport pentru unitatile militare stationate in Romania.

Au fost astfel livrate la Craiova un numar de 4 utilaje care vor fi utilizate nu doar in aplicatii civile obisnuite si de urgenta, dar potential si in aplicatii militare.

Cu ajutorul partenerilor nostri de la Dynapac, am furnizat un cilindru de sol CA5000D dotat cu cochilie tip „picior de oaie” necesar atunci cand compactarea trebuie realizata la o adancime mai mare.

Hidromek, cel mai mare producator de utilaje de constructii din Turcia, a pus la dispozitia clientului un excavator HMK 220LC care va putea fi utilizat in saparea de transee si canale la o adancime de peste 6 metri.

Tot cu sprijinul partenerilor nostri, Hidromek, a fost livrat un incarcator frontal de 26 de tone HMK 640WL cu o cupa avand o capacitate de 4,2 metri cubi, excelenta atat pentru dislocarea unor cantitati foarte mari de pamant, dar si a unor materiale dificile, precum granit.

In sfarsit, pentru nivelarea pamantului, Hidromek a furnizat un autogreder HMK 600MG dotat cu lama frontala, ideal si pentru operatiuni de deszapezire.

Multumim tuturor partenerilor si colegilor nostri care au facut posibila reusita acestui proiect!

Urmariti-ne pe Facebook la https://www.facebook.com/retutilaje/

CONTACT: vanzari@retutilaje.ro, +40753840381 – persoana de contact Codrin Mihaila.

Ultimele dezvoltări în utilaje constructii de la Hidromek Romania pot concura cu mărci de top

  Hidromek Romania face parte dintr-un grup de firme cunoscute la nivel mondial cu peste 100 de reprezentanțe pe tot globul. Utilaje Hidromek se folosesc pe șase continente, deoarece încă de la înființare, utilaje constructii Hidromek s-au impus pe piață, creând diferența în proiectarea mașinilor de construcții, iar munca a fost încununată cu multe premii și recunoașteri internaționale. Creând diferența în proiectarea mașinilor de construcții, Hidromek Romania, parte a grupului turc de firme, și-a încununat realizarea cu multe premii.

  Începând de astăzi, utilaje Hidromek este câștigătorul a 17 premii de design, care sunt prestigioase la nivel internațional. Firma care produce utilaje Hidromek, este primul și singurul producător turc de mașini care se află pe lista Tabelul galben internațional, care furnizează informații lumii întregi cu privire la mașinile de construcții și stabilește o referință pentru întreaga industrie, iar lista conține cei mai mari producători de echipamente pentru construcții din lume.

  Conform cifrelor declarate de asociația distribuitorilor și producătorilor de echipamente pentru construcții din Turcia, utilaje Hidromek a fost liderul pieței în Turcia în ultimii zece ani pentru vânzările de buldoexcavatoare, în ultimii șapte ani pentru vânzările de excavatoare și pentru prima dată pentru vânzări de gredere. Iar Hidromek Romania este mândră de toate realizările firmei mamă și va continua tradiția de companie sigură și cu utilaje Hidromek de calitate.

  Astfel, RetUtilaje.ro este dealer autorizat de buldoexcavatoare și utilaje Hidromek de calitate pentru piața românească. Buldoexcavatoarele de la Hidromek Romania sunt cele mai populare echipamente de construcții de pe piață, în primul rând pentru că sunt atât de versatile. utilaje Hidromek pot fi utilizate pentru a îndeplini o mare varietate de sarcini, de la lucrări de amenajare a teritoriului și amenajarea teritoriului până la mici proiecte de demolare, transportul echipamentelor și chiar pavarea drumurilor.

Hidromek Romania înseamnă produse de calitate la standarde internaționale

  Hidromek Romania oferă soluții practice și profesionale firmelor de construcții, utilaje performante pentru construcții și nu numai. Investiția în tehnologie, seriozitatea și cercetările în domeniu, au făcut din Hidromek Romania un partener de talie mondială. Buldoexcavatoarele trebuie să fie suficient de dur și dur pentru a face față oricărui tip de lucrare pe orice tip de teren și trebuie să fie suficient de durabile și versatile pentru a efectua lucrări după lucrări.

  Odată cu cererea de durabilitate solidă, inginerii de la utilaje Hidromek trebuie în mod clar să se blocheze în capacitățile de încărcare la începutul ciclului de dezvoltare. Și trebuie să se uite la o varietate de scenarii de utilizare pentru utilaje constructii Hidromek: sarcini mari pentru transportul echipamentelor grele și sarcini variabile pentru diferite tipuri de sarcini de mutare a pământului, cum ar fi solul moale în comparație cu pietrele și pietrișul.

  În calitate de specialiști de durabilitate, trebuie să înțelegeți distribuția complexă a încărcăturii pentru utilaje constructii Hidromek, precum și să garantați că mașina poate suporta cel mai greu timp de ridicare după timp fără defecțiuni mecanice. Durabilitatea joacă un rol esențial în proiectarea oricărui tip de vehicul la Hidromek Romania, în special echipamente de construcții de mare tonaj, care pune legile fizicii la încercare finală.

  Din perspectiva ingineriei, se poate face mult în avans în procesul de dezvoltare pentru a explora funcționalitatea proiectului final, dar principala dificultate în problemele de durabilitate este obținerea unei înțelegeri realiste a încărcăturilor pe care echipamentul de la Hidromek Romania și componentele sale le pot suporta. În mod normal, pașii din procesul de dezvoltare pentru a verifica durabilitatea proiectului includ obținerea de măsurători la fața locului, prelucrarea rapidă și precisă a datelor și introducerea lor înapoi în instalația de testare.

Utilaje constructii Hidromek confirmă lucrări realizate la tip folosind mașini performante

  Utilaje constructii Hidromek a dus ingineria durabilității la nivelul următor, cu îmbunătățiri nu numai în procesul general, ci și în calitatea măsurătorilor, o analiză mai detaliată a datelor și timpi de procesare mai rapizi. Testarea durabilității este deja o treabă grea. Când considerați că utilaje constructii Hidromek sunt mașini care cântăresc de la 4 tone la 54 de tone - adică aproape greutatea a șase elefanți adulți - puteți înțelege de ce procesul de testare trebuie să fie mai dur și de durată, având în vedere condițiile în care aceste utilaje constructii Hidromek vor funcționa.

  Încă de la înființare, firma de utilaje constructii Hidromek și inginerii proiectanți au fost înclinați spre performanță. Au început cu producerea de accesorii pentru tractoarele agricole și au ajuns peste ani să fie un important și puternic producător de utilaje constructii Hidromek . Gama de produse a fost extinsă în timp.

  În timp, utilaje constructii Hidromek au ajuns să fie importante pe piața produselor grele de calitate. Se spune că economia de combustibil și performanța generală sunt bune, iar utilaje constructii Hidromek țin de fiecare dată pasul cu noile utilaje Hidromek. Buldoexcavatoarele, excavatoarele hidraulice, încărcătoarele pe roți, grederele și compactoarele de sol sunt fabricate în șase instalații de producție. Folosirea de utilaje Hidromek permite eficientizarea timpilor de lucru, lucrări de calitate și sigure pentru fiecare beneficiar.

  Oricare ar fi lucrarea pentru care aveți nevoie de utilaje Hidromek rețineți de fiecare dată faptul că utilaje constructii Hidromek stabilesc o referință pentru întreaga industrie furnizând produse de calitate și garanția mașinilor gândite și realizate pentru tot globul. Hidromek Romania este un partener de încredere, pentru că trebuie să perpetueze valorile și misiunea unei companii care pune accentul pe calitate. Pentru utilaje Hidromek apelați de fiecare dată la profesioniștii de la RetUtilaje.ro.

Hidromek Romania
utilaje constructii Hidromek
utilaje Hidromek

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *