RET Utilaje

Ciur “Heavy Duty” cu 3 axe – Terex Finlay 883 +

Ciurul performant Terex Finlay 883+ este disponibil acum in varianta de 3 axe si este ideal pentru a lucra in aplicatiile uscate si cu material aderent inclusiv cariere, domeniul minier, balastiere, constructii si in aplicatiile de demolare si reciclare.

Punctele forte al acestui ciur cu 3 axe este asigurat de: mecanismul de roti dintate si caracteristica de a avea aceeasi dimensiune pentru cele 2 etaje : 4.8 x 1.53m (16 ‘x 5’).

Proiectarea acestui ciur cu trei axe, conectate prin roti dintate, genereaza o miscare ovala cu o amplitudine ridicata reducand infundarea sau opturarea sitelor, furnizand produse finite de calitate si asigura o capacitate mare de productie. Este un ciur agresiv (cu o valoare a fortei gravitationale “G-force” mult mai mare decat a ciururilor inclinate) cu posibilitatea de a regla amplitudinea si unghiul de vibratie cu ajutorul mecanismului de roti dintate.

Modelul este disponibil in varianta “dual power” care consta in existenta motoarelor electrice (ce actioneaza pompele hidraulice) si permite flexibilitatea de a functiona cu echipamentul actionat de la o sursa de alimentare exterioara (retea electrica) sau cu motorul termic standard de la bord.