RET Utilaje

4 Nacele GSR au ajuns la client

4 nacele marca GSR livrate de catre Ret Utilaje vor contribui la exploatarea, intretinerea si dezvoltarea echipamentelor electrice, cu scopul de a distribui energia electrica de la producatori la consumatori, in conditii de securitate in exploatarea instalatiilor electrice, siguranta in functionare, asigurare a parametrilor de calitate si reducerea costurilor de intretinere si de reparatii.

Nacelele sunt model E148T si sunt montate pe autosasiu FORD TRANSIT. Nacelele din acest model au o inaltime maxima de lucru la baza nacelei de 11,75 m, si permit lucrul la inaltime a 2 persoane.

Seria “T” de nacele de la GSR este recunoscuta pentru excentionala rezistenta si rigiditate si are operare usoara si intuitive. Inlata calitate a produsului si parametrii de performanta excelenti a bratului telescopic sunt garantati prin aplicarea de solutii tehnice traditionale si de incredere, cat si prin utilizarea de oteluri special si profile de brate.

Leviere de comanda hidraulica robuste permit operatorului sa lucreze la inaltimea maxima prin executarea de miscari cu o exceptionala finite si acuratete. Comenzile individuale pentru cele 4 stabilizatoare asigura contactul efectiv cu solul si nivelarea chiar si pe suprafete inegale.