Terex

TEREX - SOLUTII ORIENTATE CATRE CLIENT

   TEREX este numarul trei in lume in productia de utilaje. Domeniile in care lucreaza  grupul TEREX sunt urmatoarele: CONSTRUCTII, CONSTRUCTIA DE DRUMURI, MASINI UTILITARE, MACARALE, PLATFORME DE LUCRU LA INALTIME SI INDUSTRIA MINIERA.
Strategia concernului TEREX este clara: sa ofere clientilor produse de o calitate impecabila, cu productivitate de lucru mare si fiabilitate superioara.
Astazi gama completa a utilajelor TEREX indeplineste toate aceste conditii spre beneficiul proprietarilor si operatorilor.

 

 

 

Buldoexcavatorul TEREX reprezinta continuatorul traditiei britanice in productia utilajelor de constructii, la baza sa fiind primul model de buldoexcavator produs in lume in anul 1953, renumitul Massey-Ferguson sau MF.

Buldoexcavatoarele TEREX fac parte din gama de varf a  acestor utilaje, remarcandu-se prin fiabilitate, manevrabilitate si rapiditate in operare exceptionale.

De aproape 50 de ani proiectam si producem buldoexcavatoare care au capatat renumele de „cal de povara“ pe santierele din intreaga lume.

Masini versatile, indiferent daca este vorba de sapat, incarcat, carat, nivelat sau spart, buldexcavatoarele TEREX ofera satisfactie deplina pentru toata gama de lucrari, in cele mai grele conditii.

Free business joomla templates