Dealer si service masini pentru constructii

Noutati

Ciocane pneumatice RTEX

Noul ciocan pneumatic RTEX

Noul ciocan pneumatic de la Atlas Copco, RTEX, rescrie regulile profitabilitatii: reduce consumul de energie cu pana la 50%, fiind in acelasi timp mai usor cu pana la 25% la care se adauga o ergonomie deosebita

Compactoare Dynapac

Utilaje compactare Dynapac

Ret Utilaje prezinta gama completa de echipamente de compactare de la Dynapac (membru al grupului Atlas Copco), de la cel mai mic si pana la unul dintre cele mai mari din lume.

Miniexcavatoare Terex

Noile miniexcavatoare Terex

Terex Compact Germania a lansat la Bauma in 2016, sase noi mini excavatoare de la 1,4 la 3,7 tone. Design exterior nou, statia de lucru focusata pe operator si comenzile de excavare moderne.

Atasamente hidraulice Atlas Copco

Accesorii hidraulice

Beneficiind de o permanenta inovare prin cercetare, proiectare si utilizarea unor materiale si tehnologii revolutionare, echipamentele hidraulice Atlas Copco sunt simbolul fiabilitatii si productivitatii.

Oferte speciale

Certificari

Ret Utilaje are implementat sistemul de management al calitatii, management de mediu precum si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale:

ISO 9001:2008
ISO 14001:2005
OHSAS 18001:2008

Ret Utilaje este autorizata de catre ISCIR pentru efectuarea de operatii de intretinere si revizii la instalatii de ridicat:

ISCIR
ISCIR
ISCIR
ISCIR

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top

CEA MAI IEFTINA SOLUTIE DE SPARGERE/DEMOLARE

reclama air2